Ardıçlı Yolu tozdan kurtuldu

Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuk Üniversitesi Kampüsü çevresindeki Ardıçlı Mahalle Yolu’nda yürüttüğü 5,5 milyon liralık altyapı ve asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Yol, artık kampüs dışından kesintisiz ve modern ulaşım imkanı sunuyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını güçlendirmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, özellikle Selçuk Üniversitesi Kampüsü çevresinde ulaşımı rahatlatacak yeni projeleri hayata geçirdiklerini açıkladı.

Ardıçlı Mahalle Yolu Modern Güzergâh Haline Getirildi

Başkan Altay, Ardıçlı Mahalle Yolu’nda tamamlanan yol yapım çalışmaları hakkında, "Yol, hem imar planlarına uygun hale getirildi hem de üniversite kampüsü içerisindeki trafik yükünü azaltacak alternatif bir güzergâh haline geldi" dedi.

Çalışmalar kapsamında, yolun kampüs yerleşkesinden bağımsız ve planlı bir yol ağına dönüştürüldüğünü belirten Altay, yolun kazı, dolgu, alt temel ve plent miks temel işlemlerinin ardından sıcak asfaltla kaplanarak trafiğe açıldığını vurguladı.

5,5 Milyon Liralık Yatırımla Konforlu Ulaşım

Yaklaşık 5,5 milyon liraya mal olan bu proje sayesinde Ardıçlı Mahalle’ye ulaşım, kampüs dışından kesintisiz ve modern bir şekilde sağlanacak. Başkan Altay, "Yaptığımız çalışmaların Konya’ya ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

KONYA'DA ZİMMET SKANDALI
KONYA'NIN HAVA DURUMU KARIŞIK
POLİS MEMURU KALBİNE YENİK DÜŞTÜ
HAYALLERİ MASADA KALDI
SELÇUKLU’DA ŞEB-İ ARUS YOĞUNLUĞU