Ardahan'daki terör operasyonu

HDP İl Başkanı Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi

ARDAHAN (AA) - Ardahan'da, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda yakalanan ve HDP İl Başkanı Özcan Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında terör örgütü PKK/KCK mensuplarına yardım ve yataklık ettikleri belirtilen kişilere yönelik operasyonda gözaltına alınan HDP İl Başkanı Yılmaz ve diğer 9 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler Ardahan Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Ardahan'da 2 Kasım'da terör örgütü PKK/KCK mensuplarına yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik operasyonda, aralarında HDP İl Başkanı Özcan Yılmaz'ın da bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Yapay zekâ ile ses klonlama dolandırıcılığı Türkiye’de artıyor
Kapora dolandırıcılığı! Fren ustası aracını ilanda görünce şok oldu
BU TABELAYI GÖRÜNCE SAKIN YOLA GİRMEYİN
Vatandaşlar isyanda: İcikli'ye girenle bağlantı kesiliyor
İMAMOĞLU BÖYLE SAVUNMA YAPTI