Arazi anlaşmazlığı yüzünden iki kuzenini öldüren bekçi tutuklandı

Diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle 2 kuzenini öldüren zanlı tutuklandı.

Diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle 2 kuzenini öldüren zanlı tutuklandı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, dün merkez Bağlar ilçesi Turgut Özal Bulvarı'ndaki bir alışveriş merkezinde 3 kuzen arasında, Eğil ilçesindeki arazi nedeniyle başlayan kavgada, çarşı ve mahalle bekçisi Kadri K. ile teknisyen yardımcısı Hayri K'nin, açılan ateş sonucu ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda çarşı ve mahalle bekçisi olan Mehmet K'nin, silahıyla teslim olduğu emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen Mehmet K. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince, "kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Hırsızlık zanlısı adliyede canına kıydı
Anız yangını tarım arazilerine sıçramadan söndürüldü
Sıcakta kopan yüksek gerilim hattı paniğe neden oldu
Otluk alanı yakıp kaçtı
Komedyen Tuba Ulu beraatini istedi