Araçta sıkışan sürücü için ölüm kalım savaşı verildi

Denizli Merkezefendi ilçesinde, seyir halinde olan hafif ticari araç ile kamyonetin çarpığı kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Denizli Merkezefendi ilçesinde, seyir halinde olan hafif ticari araç ile kamyonetin çarpığı kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle araç içinde sıkışıp bayılan sürücünün ilk yardımına vatandaşlar koştu.

Kaza, Merkezefendi ilçesine bağlı Eskihisar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli Çevre Yolunda ilerleyen B.A. idaresindeki 07 AUM 93 plakalı hafif ticari araç ile C.E. yönetimindeki 20 AHR 821 plakalı kamyonet Pamukkale Kavşağına yakın noktada çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil yol kenarına, kamyonet ise zikzaklar çizerek orta refüje savruldu. Kazayı gören diğer sürücüler, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

Yaralılara ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı

Çarpışma sonrası araç içerisinde sıkışıp baygın halde olan sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde bulunan vatandaşlar yaptı. Kısa süre sonra bölgeye giden sağlık görevlileri, sıkıştığı yerden itfaiye ekibi tarafından kurtarılan sürücüyü ve C.E.'yi yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Hurdaya dönen her iki araç, bölgeye çağrılan çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kısa süreliğine araç geçişine kapatılan yol, ekiplerin çalışmasının tamamlanmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

Öte yandan; araçta sıkışan sürücünün durumu ağır, kamyonet sürücüsünün ise iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Mağaraya düşen inek kasap bulunamayınca telef oldu
Mahkemede ‘Söz’ Savaşı: İmamoğlu ve Başkan Arasında İpler Gerildi!
Ekrem İmamoğlu davasında görüntü alan şahıs gözaltına alındı
ÜNİVERSİTELİ KIZ PENCEREDEN DÜŞTÜ
Kırmızı ışık ihlali yapan otobüs çocuğu altına aldı