Araçları sığdıramadık! Otoparkla beraber komşuluk da bitti

İstanbul Esenyurt İnönü Mahallesi’nde komşu iki aile arasında park yeri nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Polis, tarafları güçlükle ayırdı; o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre komşu iki aile arasında park yeri nedeniyle başlayan sözlü tartışma, diğer aile bireylerinin de dahil olmasıyla fiziki kavgaya dönüştü.

Polis Güçlükle Ayırdı

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Tarafların tekme tokat birbirine girdiği kavgada, polis ekipleri uzun uğraşlar sonucu tarafları ayırabildi.

Kavga Anları Kamerada

Yaşanan savaş alanını aratmayan anlar, çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada da kısa sürede yayıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yangını haber alınca koşarak geldi, kızına sarıldı
Telefoncuya kurye kılığında gelip kurşun yağdırdı: 1 ölü
Japon turisti canlı yayında taciz etti, yakalandı
Lüks Rezidansta Aidat İsyanı: Mahkeme Süreci Başladı
DEAŞ yöneticisi eylem talimatını Tik Tok'tan vermiş