Araba büküldü iş makinası olay yerine geldi: Afyon'da kazada baba ve kızı aynı kaderi paylaştı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, baba ve kızı hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında baba ve kızı hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Kaza, Bağcılar köyü yakınlarında saat 16.00 sularında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, İ.G. (40) yönetimindeki 20 AGL 880 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı karşı yönden gelen E.C. (42) yönetimindeki 35 F 1137 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpışma sonucu araçlar ağır hasar alırken, olay yerinde İ.G. hayatını kaybetti. Baba İ.G.’nin 13 yaşındaki kızı G.G. (13), kaza sonrası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazada ayrıca İ.G.’nin diğer iki çocuğu M.G. (11) ve H.G. (8), araçta sıkışarak yaralanırken, E.C. adlı sürücü de yaralanan diğer kişiler arasında yer aldı.

Olay yerine gelen çevredekiler, kazayı hemen yetkililere bildirerek ambulans talep etti. Yaralılar, olay yerine gelen itfaiye ve AFAD ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla sıkıştıkları araçlardan çıkarıldı. Ambulanslarla hastanelere sevk edilen yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda kamyon altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti
Sürüden ayrılan keçileri kurt kapmadan jandarma buldu
Demir Çubuklu Magandalar Yaşlı Adamı Ölüme Terk Etti!
İstanbul’da 1 Mayıs Alarmı: Taksim ve Beşiktaş’ta Kritik Saatler
İnegöl'de 5 Yıllık "Baba" İntikamı: Hastaneden Acı Haber Geldi!