ANTDOB'dan "Sevgililer Günü" için konser

Antalya Devlet Opera ve Balesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşk şarkılarından oluşan konser verecek

ANTALYA (AA) - Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB) sanatçıları, "Aşk Şarkıları" konseriyle sanatseverlerle buluşacak.

ANTDOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde verilecek konserde, sopranolar Esra Serbest, Sema Suna ve Müge Yıldıran, mezzo soprano Pınar Tekol, tenor Atay Ergezen, bariton Onur Alpaslan, bas Engin Suna, piyanist Metin Kiper, keman sanatçısı Mithat Uz ve perküsyon sanatçısı Cenk Şahinalp sahne alacak.

Programda, "Meine Lippen", "My Way", "La Maritza", "Amado Mio", "What a Wonderful World", "Seninle Bir Dakika", "Pervane" gibi sevilen aşk şarkıları seslendirilecek.

Konser, 14 Şubat'ta Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de başlayacak.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Niğde Seni Çağırıyor! 800 yıldır ayakta duran Selçuklu cami
Dünyanın en küçüğüne değer biçilemiyor
Osmangazi Belediyesi sevilen yazarları okurlarıyla buluşturuyor
Ankara'nın radar kulaklı müzisyeni dünyaya açılıyor
ANTALYA'DA DEKOR OLARAK KULLANILIYORDU