Antalya'ya yağan yağış rekorlara imza attı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünün "Kırmızı Kod" ile uyardığı Antalya'da bazı bölgelerde metrekareye düşen yağış miktarı 421 kilograma ulaştı.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünün "Kırmızı Kod" ile uyardığı Antalya'da bazı bölgelerde metrekareye düşen yağış miktarı 421 kilograma ulaştı.

Antalya'da son 34 saatte bazı bölgelerde metrekareye düşen yağış miktarı 400 kiloyu aştı.

Antalya Valiliğinden alınan bilgilere göre, metrekareye düşen yağış miktarı Kemer Ovacık'ta 421, Konyaaltı'da 272, Döşemealtı'da 244, Kepez'de 191, Muratpaşa'da 174, Kemer'de 199, Kumluca Akdağ Koyucak'ta 180, Finike 167 ve Kumluca 137 kilograma ulaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANTALYA Haberleri

Ceza yazılacağını bile bile yasaklı alanlara park ediyorlar
Akıllılık yaptı polis numarayı yemedi! Antalya'da motosiklete 223 bin lira ceza
Antalya Turunç Masa'dan en çok bunu istiyor
Kızı ve 5 torununun cenazesini gözyaşlarıyla teslim aldı
Heyelan sonrası offroad yarışlarını aratmayan görüntüler ortaya çıktı