Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları

- Kırmızı-beyazlılarda izinli olan Eto'o antrenmana katılmadı


ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Samuel Eto'o katılmadı.

Futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda kısa paslaşma yaptığı idman, kondisyon ağırlıklı çalışma ile sona erdi.

Çalımbay'ın futbolcularını zaman zaman uyardığı antrenmanı kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk ile bazı yöneticiler de izledi.

Öte yandan antrenman öncesinde, aralarında sinema oyuncusu Coşkun Göğen'in de bulunduğu bir grup Antalyasporlu taraftar, futbolculara baklava ikramında bulundu. Göğen'in futbolculara baklava yedirmesi renkli görüntülere sahne oldu.

AA

Spor Haberleri

Bahis depremi Afyon'u da salladı
197 FUTBOLCU DAHA SEVK EDİLDİ
Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA