Antalyaspor'da iftar

- Kırmızı-beyazlı kulübün kuruluşunun 50. yıl dönümü dolayısıyla iftar verildi


ANTALYA (AA) - Antalyaspor Kulübünün kuruluşunun 50. yıl dönümü dolayısıyla iftar verildi.

Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki saha içinde verilen iftara Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Yılmaz, Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, kırmızı-beyazlı eski ve yeni yöneticiler ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan başkan Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Kulübünün kuruluşunun 50. yılında başkanlık koltuğunda bulunmasının kendisi için büyük bir şeref olduğunu söyledi.

Antalyaspor için güzel ve büyük hedeflerin konuşulduğunu belirten Öztürk, "Biz de sorumluluğun farkındayız. Yeni yönetimimizle birlikte yapılacak işlerin bilincindeyiz ama burada en önemlisi sizden gelen desteklerdir. Sizden destek bekliyoruz. Gelin hep beraber bu güzel kulübü hak ettiği yerlere götürelim." ifadelerini kullandı.

AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor