Antalyaspor'da Göztepe maçı hazırlıkları

- Salih Dursun, Zeki Yıldırım ve Yekta Kurtuluş'un katılmadığı antrenmanda, Vainqueur ile Sakıb Aytaç salonda çalıştı

ANTALYA (AA) - Antalyaspor, Süper Lig'in 8. haftasında 14 Ekim Cumartesi günü sahasında Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde teknik direktör Leonardo Araujo yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlılar, ısınma hareketlerinin ardından pas ve şut çalıştı.

Futbolcuların neşeli olduğu görülürken, antrenmanın basına kapalı bölümünde taktik çalışmalar yapıldığı öğrenildi.

İdmana, sakatlıkları bulunan Salih Dursun, Zeki Yıldırım ve Yekta Kurtuluş katılmadı. William Vainqueur ile Sakıb Aytaç ise salonda çalıştı.

Öte yandan, Antalyasporlu futbolcular idman öncesi sahada "Meme kanserinden korkma. Farkında ol, geç kalma" yazılı pankart açtı.

AA

Spor Haberleri

KONYA MAÇI SONRASI PFDK'YA SEVK EDİLDİ
22 HAKEM VE 27 FUTBOLCU PFDK'YA
BAHİS SORUŞTURMASINDA 20 TUTUKLAMA
Bahis depremi Afyon'u da salladı
197 FUTBOLCU DAHA SEVK EDİLDİ