Antalyaspor'da Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıkları

- Tarık Çamdal, takımdan ayrı koştu


ANTALYA (AA) - Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 16 Mart Cumartesi günü sahasında Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

İlk 20 dakikası basına açık olan idmanın kalan bölümünde futbolcuların, beşe iki top kapma oyununun ardından yarı sahada çift kale maç yaptığı öğrenildi. Kaleciler de antrenör Nezih Ali Boloğlu gözetiminde çalıştı.

Antrenmana sakatlığı devam eden Salih Dursun katılmazken, ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Tarık Çamdal, uzun bir aradan sonra sahaya çıktı.

Tarık Çamdal, antrenmanda takımdan ayrı koşunun ardından salonda fizyoterapist eşliğinde çalışmasını sürdürdü.

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te