Antalyaspor Altay karşısına 5 eksikle çıkacak

FT Antalyaspor, Süper Lig’in 12. haftasında sahasında karşılaşacağı Altay maçının hazırlıklarına başladı. Zorlu karşılaşmada kırmızı-beyazlılarda 5 futbolcu forma giyemeyecek.

Süper Lig’de deplasmanda GZT Giresunspor karşısında aldığı galibiyetle moral bulan FT Antalyaspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Altay maçının hazırlıklarına başladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde Futbol Sorumlusu Nuri Şahin idaresindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmasının ardından antrenman taktik ağırlıklı çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmana sakatlıkları bulunan, Doğukan Nelik, Poli, Wright ve Crivelli katılmadı. Bu futbolcuların yanı sıra Altay karşısında cezalı Naldo’nun da yer alamayacağı bildirildi.

Kırmızı-beyazlı ekip, Altay karşısında da galip gelerek, ligde üst sıralara doğru çıkmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Menemen FK Ligi Bıraktı! Yüzyıllık Kulüpten Şok Çekilme Kararı
Kütahya’da Oklar Hedefi Vurdu: Meram Belediyespor Türkiye Şampiyonası'na Damga Vurdu!
Antalyaspor'a transfer yasağı
Bodrum çıkamadı Gökdeniz Süper Lig'de
Sportif başarı yok, kupa yok borç 28 milyar TL