Antalya'dan Kapadokya'ya giden turistler Karaman'da kaza yaptı

Karaman'da otomobil ile Rus turistlerin bulunduğu VİP minibüs çarpıştı. Kazada 6'sı Rus, 8 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 08.00. sıralarında Alacasuluk Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Otogar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet K. idaresindeki AA-225-YL Fransa plakalı Mercedes marka otomobil ile Sergeı V.B. yönetimindeki kiralık 07 HTD 69 plakalı Mercedes marka VİP minibüs kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan VİP minibüs trafik levhalarına çarparak devrildi.

Kazada otomobilde bulunan E.K. (15) ve F.K. ile VİP minibüsün sürücüsüyle araçtaki Rus turistler N.B., A.K., R.M., E.M. ve İ.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralanan Rus turist E.M.'nin sağlık durumunun ağır, diğerlerinin ise iyi olduğu öğrenildi.

"Kırmızı ışık ihlali iddiası"

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Mehmet K., otomobiliyle yeşil ışıkta ilerlediği sırada, kırmızı ışık ihlali yapan minibüsün aniden önüne çıktığını ve kazanın bu şekilde meydana geldiğini iddia etti. Mehmet K., kazada eşi ve çocuğunun yaralandığını söyledi.

Kazaya karışan araçlar çekici ile yoldan kaldırılırken, trafik ekipleri yolda güvenlik önlemleri aldı.

Öte yandan, Rus turistlerin Antalya'dan Kapadokya'daki festivale gittikleri öğrenildi.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Pitbullun saldırdığı küçük Efe taburcu oldu
Mudanya’da 4 Milyon TL’lik Altın Hırsızlığının Şifresi Çözüldü
Saplantılı eski sevgili kabusu yaşattı: Genç kadının 8 kez kalbi durdu
Eşini yastıkla boğmaya çalışan kadın hakkında uzaklaştırma kararı
Polis uygulamasında silahlar ve bıçaklar dans etti