Antalya’daki orman yangını söndürüldü! Çıkış sebebi araştırılıyor

Antalya'nın Kumluca ilçesi , Ortaköy Mahallesi'nde saat 16.00 sıralarında çıkan orman yangını dumanların yükseldiğini gören vatandaşların ihbarıyla gelen 2 helikopter, 2 uçak, çok sayıda arazöz ve orman işçisinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü

Antalya'nın Kumluca ilçesinde saat 16.00 sularında orman yangını çıktı. İhbar üzerine gelen çok sayıda ekip yangını kontrol altına alıdı.

Yangın, Ortaköy Mahallesi'nde saat 16.00 sıralarında çıktı. Ormanlık alandan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi.

İhbarın ardından bölgeye ekipler sevk edildi. Yangın 2 helikopter, 2 uçak, çok sayıda arazöz ve orman işçisinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Ekiplerin yangının çıkışına yönelik incelemesi sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

5 vekil salona alınmayacak
19 yaşındaki genci hayattan koparan cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı
AYŞE TOKYAZ CİNAYETİ DAVASININ GÖRÜLMESİNE BUGÜN DEVAM EDİLECEK
Nevruz’da Terör Propagandasına Geçit Yok: 44 Gözaltı!
Yolu kesilerek bıçaklanan müzisyen Emre Duman hayatını kaybetti