Antalya'daki cinayet

Serik ilçesinde bir evde başlarından silahla vurularak öldürülen biri kadın iki kişinin katil zanlısı olarak kadının kocası tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Serik ilçesinde bir evde, başlarından silahla vurularak öldürülen iki kişinin katil zanlısı Ö.T. tutuklandı.

Yukarı Kocayatak Mahallesi'ndeki Gamze T. (23) ve Rüşti Limon'un bir evde tabanca vurularak öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, cinayet silahı üzerinde kriminal laboratuvarında yapılan incelemenin ardından, cinayet zanlısının Gamze T'nin eşi Ö.T. olduğu belirlendi.

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

17 Aralık 2016 tarihinde meydana gelen olayda, Yukarı Kocayatak Mahallesi'nde bir evden silah sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine jandarma ekipleri, evde Gamze T. (23) ve Rüşti Limon'un (54), başlarından tabancayla vurularak öldürülmüş cesetlerini bulmuştu.

Evin yaklaşık 500 metre uzağında motosikletiyle kaza geçirerek hafif yaralanan ve Serik Devlet Hastanesine kaldırılan Gamze T'nin eşi Ö.T, cinayetlerin şüphelisi olarak gözaltına alınmıştı. Ö.T, savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü