Antalya'da Yöresel Ürünler Fuarı

Bu yıl 10'uncusu düzenlenen fuarda, 2 günde toplam 80 bin kişi ağırlandı- ATB Başkanı Ali Çandır: ""Fuarda, 5 günde 250 bin ziyaretçi ağırlamayı hedefliyoruz"

ANTALYA (AA) - Antalya Ticaret Borsasınca (ATB) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle bu yıl 10'uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarını (YÖREX), ilk 2 günde 80 bin kişi ziyaret etti.

ANFAŞ Fuar Merkezinde düzenlenen 164 oda ve borsa, 18 kalkınma ajansı ile 647 kurum ve firmanın katıldığı 10. Yöresel Ürünler Fuarı ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. ATB'nin "Sizin Oraların Nesi Meşhur" sloganıyla düzenlenlediği fuarda, 81 kentin yöresel ürünleri sergileniyor.

ATB Başkanı Ali Çandır, YÖREX'de, Türkiye'nin 81 ilinden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden 467 katılımcıyla yüzlerce yöresel ürünün sergilendiğini belirterek, "Fuarda 2 günde 80 bin kişi ağırlandı, 5 günde 250 bin ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.


Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE