Antalya'da uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 2 kişi tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla iki kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekiplerince, Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi'nde bir eve düzenlenen operasyonda, 110 uyuşturucu hap, 46 paket metamfetamin, 25 paket kokain, 100 gram esrar ve 15 paket bitkisel uyuşturucu ele geçirildi.

Olayla ilgili C.S ile kız arkadaşı G.Ç. gözaltına alındı.

C.S'nin uyuşturucu maddelerini paketlediği, erkek arkadaşı G.Ç'nin ise motosiklet ile uyuşturucu maddelerinin satışını yaptığı öğrenildi. Ayrıca G.Ç'nin sahte kimlik kullandığı ve hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunduğu belirtildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan G.Ç. ve C.S, sevk edildikleri mahkemece "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Giydiği Çorapları Satışa Çıkarmıştı: Bakanlıktan Fenomen E.D. Hakkında Suç Duyurusu
COP31'e 25 bin 739 polis
SGK 100 denetmen yardımcısı alacak
Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde