Antalya'da tır Tayland asıllı sürücünün kullandığı kiralık araca arkadan çarptı! 2 yaralı

Antalya'nın Serik ilçesinde aynı istikamete giden tır Tayland asıllı Moliwon Pıtıtano'nun kullandığı kiralık otomobile arkadan çarptı. Kazada sürücü ile Çin uyruklu yolcu Zhao Yutong yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde aynı istikamete giden tır Tayland asıllı sürücünün kullandığı kiralık otomobile arkadan çarptı. Kazada Taylandlı otomobil sürücüsü ve Çin asıllı yolcu yaralandı.

Kaza, Antalya'nın Serik ilçesi D400 karayolu Cumalı Kavşağı'nda saat 15:20 sıralarında meydana geldi. Manavgat istikametine gitmekte olan Tayland asıllı Moliwon Pıtıtano'nun kullandığı 06 CGM 851 kiralık otomobile, Metin Tunçbilek idaresindeki 10 AS 027 plakalı tır arkadan çarptı.

Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilde bulunan Taylandlı sürücü Moliwon Pıtıtano ile Çin uyruklu yolcu Zhao Yutong yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Polis ekipleri, kaza sonrası inceleme başlatırken, yabancı uyruklu şahıslara ait olan valizleri ve eşyaları polis otosuna yükledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Etimesgut ve Çankaya’da Kirli Düzene Ağır Darbe
Polisi böyle hedef alıp ateş etti silahı tutukluk yapınca hayatından oldu
Domates serasında zehirlenenlerin sayısı 33’e yükseldi
Cemal Enginyurt ve oğlunun serveti mercek altında: Milyonluk transferler ve çakarlı VIP araç
Ormanda Başlayan Kavga Cami Avlusuna Taşındı: Biber Gazlı Müdahale Kamerada