Antalya’da selden etkilenen vatandaşlar için 8 Psikososyal Destek Ekibi sahada

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Antalya'da selden etkilenen vatandaşlar için 8 Psikososyal Destek Ekibinin sahaya indiğini duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Antalya'da selden etkilenen vatandaşlar için 8 Psikososyal Destek Ekibinin sahaya indiğini duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde meydana gelen sel felaketinde vatandaşlara psikolojik destek sağlamak için 8 Psikososyal Destek Ekibin bölgeye gittiğini duyurdu.

Bakan Yanık, sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kumluca ve Finike'de selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 28 personelden oluşan 8 Psikososyal Destek Ekibimiz ile sahadayız. Ayrıca bölgeye bir de Mobil SHM yönlendirdik. Devletimiz tüm imkanlarıyla vatandaşlarımızın yanında."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

CHP'li İki İsmin Uyuşturucu Testi Pozitif Çıktı: Soruşturma Sürüyor
Yeni Sezonda Denizlerden Tezgahlara Bolluk Bereket Akacak
10 Yaşında Çırak Çıktı, Şimdi Dünyaya Ustalık İhraç Ediyor
Köydeki Atıl Araç Seyyar Havuz Oldu
Çocuk Koruma Kanunu’nda Devrim: Cezalar Artırıldı, Yeni Tedbirler Yürürlükte