Antalya’da sahilde dev caretta caretta ölü bulundu

Deniz kaplumbağası yuvalama alanlarından biri olan Antalya'nın Serik ilçesinde, nesli tükenme tehlikesi altındaki bir Caretta caretta ölü olarak sahile vurdu.

Olay, akşam saatlerinde Serik ilçesine bağlı Boğazkent Mahallesi'nde bulunan bir otelin sahilinde meydana geldi. Kıyıda hareketsiz yatan dev bir caretta caretta fark eden otel görevlileri, durumu hemen yetkililere bildirdi. Yapılan ilk incelemede, kaplumbağanın yaklaşık 1 buçuk metre boyunda olduğu tespit edildi.

İhbarın ardından olay yerine Serik Belediyesi ekipleri sevk edildi. Ekipler, kıyıya vuran ölü deniz kaplumbağasını bulunduğu yerden kaldırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANTALYA Haberleri

Antalya'da Nida Nazlıer Cinayeti Davasında Şok Gelişme
Antalya engellilere sunduğu hizmetle ödül aldı
Antalya'ya çamur yağdı
Antalya’da genç kadının ölümüyle ilgili eşi tutuklandı
Dünyaca ünlü Düden Şelalesi denizi boyadı