Antalya'da sağanak etkili oldu

Kentte sabah saatlerinde etkili olan yağış, hayatı olumsuz etkiledi- Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi:- "Yağışların, bugün akşama kadar Antalya şehir merkezi, Isparta ve Burdur genelinde kuvvetli, Antalya'nın doğu ilçel

ANTALYA (AA) - Antalya'da sağanak etkili oluyor.

Kent merkezinde dün geceden bu yana etkili olan yağış günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Bazı yollarda su birikintileri oluştu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, son 24 saat içinde Antalya merkezinde metrekareye 149, Döşemealtı ilçesinde 88, Aksu ilçesinde 75 kilogram yağış düştüğü bildirildi.

Batı Akdeniz'de bugün yağışın hakim olacağı belirtilen açıklamada, bölgede hava sıcaklığının 6 ile 8 derece azalacağına dikkati çekildi.

Yetkililer, "Yağışların, bugün akşama kadar Antalya şehir merkezi, Isparta ve Burdur genelinde kuvvetli, Antalya'nın doğu ilçelerinde (Aksu, Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş) çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklenmektedir. Denizlerde, Bodrum-Anamur arasında batı ve güneybatıdan fırtına bekleniyor." uyarısında bulundu.


AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü