Antalya’da patates üretim tesisinde yangın

Antalya'nın Manavgat ilçesinde özel bir işletmeye ait kızartmalık patates üretim tesisinde çıkan yangında tesis tamamen kullanılamaz hale geldi.

ANTALYA-Sabah erken saatlerinde çalışanların üretime başladığı sırada tesiste henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın sırasında tesis içerisinde bulunan çalışanlar, yangın büyümeden dışarıya çıktı. İhbarla birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamaların da olduğu yangın yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınabildi.

Yangını gören bir vatandaş, "Sabah kahvaltı yaparken bir anda patlama oldu. Alevlerin pencereden yükseldiğini gördüm. Çalışanlar dışarı çıkmıştı. İçeride yağ kazanında patlama olmuş galiba" dedi.

Ekiplerin bölgede soğutma çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Seçil Erzan Davasında Mütalaa: 211 Yıla Kadar Hapsi İstendi
Evde bıçakladığı sevgilisi dışarı kaçtı, sokakta da bıçakladı
34 İlde Dev Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 81 Organizatör Yakalandı
Kaza yapan aracın camında manidar yazı
Yayalara yol vermek için duran otomobile yolcu minibüsü çarptı