Antalya'da otomobilde iki kişinin öldürülmesi

Gürbüz Hakkı Yılmaz ile Hatice Bahçecioğlu'nun katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Bahçecioğlu'nun eski eşi tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da iki kişiyi silahla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Serik ilçesi Kökez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi'nde dün Gürbüz Hakkı Yılmaz (40) ile Hatice Bahçecioğlu'nun (33) 07 BJH 69 plakalı araçta silahla öldürülmüş halde bulunması üzerine çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, plakası tespit edilemeyen ve içerisi görülmeyen bir aracı belirledi.

Araştırma sonucu aracı bulan ekipler, içerisinde bulunan, öldürülen Hatice Bahçecioğlu'nun eski eşi A.A'yı gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada 2 av tüfeği, 3 av fişeği, 3 av fişeği kartuşu ile bir tapa bulundu.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.


Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı