Antalya’da karla mücadele

Akseki ilçesinde yüksek kesimlerde gece etkili olan kar yağışı nedeniyle 4 mahallenin yolu ulaşıma kapandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Akseki ilçesinde yüksek kesimlerde gece etkili olan kar yağışı nedeniyle kırsaldaki 4 mahallenin yolunun kapandığı, yolların yeniden ulaşıma açılması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akseki ilçesine bağlı yüksek rakımlı bölgede bulunan Salihler, Kuyucak, Gümüşdamla ve Günyaka mahallerinde kar nedeniyle yolların ulaşıma kapandığını ve iş makineleri ile çalışma başlattıklarını söyledi.

Ekiplerin iş makineleriyle yol açma çalışmalarını sabah saatlerinde başlayarak aralıksız sürdürdüğünü anlatan Özkan, çalışmalar neticesinde gün içerisinde tüm yolların açılmasını planladıklarını kaydetti.

Özkan, yüksek kesimli mahalle yollarında kar kalınlığının 10-15 santimetre civarında olduğunu kaydetti.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu