Antalya'da itfaiyenin nereye gittiği belli oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir evin balkon kısmında söndürülmeden bırakılan mangal yangına neden oldu. Böylelikle itfaiye araçlarının nereye gittiği belli oldu

Yangın, Antalya'nın Manavgat ilçesi Side Mahallesi 1094 sokakta bulunan 3 katlı bir apartmanın 2'nci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dairede kimsenin olmadığı bir sırada balkon kısmında dumanların çıktığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Bu sırada aynı apartmanda ikamet eden ev sahibi dairenin kapısını kırarak yangına müdahale etti. Kısa sürede verilen adrese gelen itfaiye ekipleri yaptıkları kontrollerde dairenin balkonuna söndürülmeden bırakılan mangal nedeniyle balkondaki masa, sandalye ve taburenin yandığını belirledi.

Ekipler soğutma çalışması yaparken ev sahibinin zamanında müdahalesi ile yangının daire içerisine sıçramasının önlendiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANTALYA Haberleri

Antalya'nın Eşsiz Bitki Biyoçeşitliliği Masaya Yatırıldı
Lüks teknenin alev alev yandığı anlar dronla görüntülendi
Düşen yıldırım 3 tekneyi küle çevirdi
Gece gündüz oldu, yağmur ve fırtına ağaç devirdi
Restoran yandı sokak duman altında kaldı vatandaş camiye giremedi