Antalya'da fuhuş operasyonu

Operasyonda fuhşa aracılık ettiği öne sürülen 35 şüpheli gözaltına alındı

ANTALYA (AA) - Antalya'da düzenlenen operasyonda, fuhşa aracılık ettiği öne sürülen 35 şüpheli yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir grubun fuhşa aracılık ettiği bilgisine ulaştı.

İki aylık teknik ve fiziki takibin ardından Serik ilçesi Belek ve Kadriye mahallelerinde 22 ev ve 10 otele 200 polisin katılımıyla düzenlenen eş zamanlı operasyonda, fuhşa aracılık ettiği ileri sürülen 35 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 9'unun kamu personeli olduğu belirlendi.

Operasyonda 21'i yabancı uyruklu 23 kadın yakalandı, 2 tüfek, 2 tabanca ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Yabancı uyruklu kadınlar, ifade işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Antalya Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.


AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı