Antalya’da evsiz şahıs Mustafa Sancar, uyuduğu emlakçıda ölü bulundu

Antalya'da bimekan bir şahıs, geceleri yatmasına müsaade edilen emlakçı dükkanında ölü bulundu.

Olay, Kepez ilçesi Özgürlük Mahallesi Yahya Kemal Caddesi üzerinde bulunan bir emlak dükkanında saat 11.00 sıralarında gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, evsiz olduğu için bir emlakçı tarafından dükkanında yatmasına müsaade edinilen Mustafa Sancar (58), dükkan sahibi şehir dışında olduğu için sabahları uyanınca dükkanı açıyordu.

Çevredeki esnaf öğle saatlerine kadar dükkanın açılmamasından dolayı şüphelenerek içeri girdi. Esnaf, Mustafa Sancar'ı yerde hareketsiz yatarken gördü. Durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sancar'ın yaşamını yitirdiğini bildirdi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Uyuşturucu satıcılarına Konya dahil 69 ilde operasyon
Afyonkarahisar'da Akraba Kavgası: Çapalı Saldırı
Alanya’da Silahlı Kavga: 40 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti
İkna Çalışmalarıyla 134 Terörist Teslim Oldu
Afyon'da Tanker Kazası: Yan Yattı, Trafik Aksadı