Antalya’da cankurtaranların yoğun mesaisi: 6 kişiyi kurtardılar

Antalya'nın Alanya ilçesinde son üç günde, denize giren tatilciler akıntıya kapılıp sahile dönemeyince cankurtaranlar yoğun mesai yapmak zorunda kaldı. Boğulma tehlikesi geçiren toplamda 6 kişi, ekipler tarafından kurtarıldı.

İncekum Halk Plajı'nda son üç günde boğulma tehlikesi yaşayan tatilciler, cankurtaranlara yoğun mesai yaptırdı. Rüzgarlı havadan dolayı dalgaların yoğun olduğu sahilde denize giren tatilciler, akıntıya kapılıp sahile dönemeyince yardım çığlıkları attı.

Cankurtaranlar, su sporlarına ait şişme botla, boğulma tehlikesi geçiren 3 kişiyi tekneye aldı. Bu sırada 2 kişi daha yardım çığlıkları atınca aynı bota alıp kıyıya çıkarttılar.

Bir başka olay ise aynı plajda boğulma tehlikesi geçiren genç bir kızı zamanında müdahale ederek boğulmaktan son anda kurtarıldı.

Boğulma tehlikesi geçiren tatilciler sağlık ekiplerine teslim edildi.

Cankurtaran Emre Cebeci, "Vatandaşlar kesinlikle uyarıları dikkate almıyorlar, bizi de dinlemiyorlar" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sebahattin Şirin adıyla bilinen Muzaffer Şirin hakkında gözaltı talimatı
Yasağı dinlemediler! Ablası için yaşamını hiçe saydı
Afyonkarahisar’da avukat dehşeti! Meslektaşını silahla vurdu, tutuklandı
Aziz Yıldırım’ın kızına yönelik paylaşım yapan şüpheliye “ev hapsi” kararı
10 araç birbirine girdi