Antalya'da 3,5 aylık bebeğin şüpheli ölümü

Manavgat ilçesinde darbedildiği iddia edilen bebek, kaldırıldığı hastanede öldü- Hadi A. adlı bebeğin anne ve babası gözaltına alındı - Baba A.A'nın ilk ifadesinde 2,5 yaşındaki kızının bebeğin başına kül tablasıyla vurmuş olabileceğini söylediği öğrenil

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde darbedildiği iddia edilen 3,5 aylık Hadi A. adlı bebek, kaldırıldığı hastanede öldü.

Alınan bilgiye göre, bir ay önce boşanmalarına rağmen beraber yaşamayı sürdüren baba A.A. ile anne N.Ç, 3,5 aylık bebekleri Hadi A'yı, ağır yaralı şekilde Manavgat Devlet Hastanesi'ne getirdi.

Burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan Hadi bebeğin vücudundaki darp izlerini gören sağlık görevlileri durumu polise bidirdi. Ölümü şüpheli görülen bebeğin cesedi ise Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bebeğin anne ve babası da polis ekiplerince gözaltına alındı.

Baba A.A'nın emniyetteki ilk ifadesinde kendisinin de evde olduğu sırada meydana gelen olayı görmediğini, 2,5 yaşındaki kızının kül tablasıyla bebeğin başına vurmuş olabileceğini söylediği öğrenildi. A.A, daha sonra eve gelen N.Ç. ile bebeği hastaneye götürdüklerini anlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




AA

Gündem Haberleri

15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı