Antalya’da 15 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Antalya'nın Kemer ilçesinde kasten öldürme suçundan 15 yıl hapis cezası ile arandığı tespit edilen şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde kasten öldürme suçundan 15 yıl hapis cezası ile arandığı tespit edilen şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Antalya ili Kemer ilçesinde şüpheli bir aracın durduruldu. Yapılan kontrolde içerisinde yolcu olarak bulunan şahsın yapılan kimlik kontrolünde kasten öldürme suçundan 15 yıl hapis cezası ile arandığının tespit edilerek, şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Konya dahil 10 ilde "change" operasyonu: 8 tutuklama
ALACABEL'DE SON DURUM
Mağaza önündeki sandalyeleri çalan kadın yakalandı
Bu da kargo çetesi
Boğulduğu denize yüzündeki egzama için girmiş