Antalya sabaha bu hortum görüntüsüyle başladı! İyi ki turist yoktu

Antalya'nın Serik ilçesinde etkili olan sağanak yağmurun ardından deniz üzerinde oluşan devasa hortum, kameralara yansıdı.

Antalya'nın Serik ilçesinde etkili olan sağanak yağmurun ardından deniz üzerinde oluşan devasa hortum, kameralara yansıdı.

Antalya'nın Serik ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmurun ardından turizm bölgesi Belek açıklarında hortum oluştu. Hortum, dakikalar boyunca deniz üzerinde kaldı. O anlar ise tatilciler ve mahalle sakinleri tarafından çeşitli noktalardan cep telefonu kamerası ile kayda alındı. Kısa süreli paniğe neden olan hortum karaya ulaşmadan, kayboldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANTALYA Haberleri

Kamyonla çarpışan otomobilin sürücüsü yaralandı
Antalya’da yunuslar balıkçı teknesine eşlik etti
Çardaklardan Halk Plajına: Kumköy Sahili Yenileniyor
Sıcaktan bunaldılar, deniz yerine süs havuzuna girdiler
Alara Çayı’nda kayıp genç için aramalar 11’inci gününde devam ediyor