Antalya Demre Açıklarında Korkutan Deprem! AFAD Son Dakika Verilerini Paylaştı

Antalya'nın Demre ilçesi açıklarında 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, sarsıntının derinliğini ve merkez üssüne olan uzaklığını raporladı.

Antalya güne sarsıntıyla başladı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından paylaşılan verilere göre, Akdeniz’de Demre ilçesi açıklarında bir deprem kaydedildi. Saat 08.48 sularında gerçekleşen sarsıntı, çevre il ve ilçelerde de hissedildi.

Depremin Şiddeti ve Derinliği Açıklandı

AFAD resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, depremin büyüklüğü 4,7 olarak ilan edildi. Yer sarsıntısının yerin 16,17 kilometre derinliğinde oluştuğu belirlenirken, merkez üssünün Demre ilçesine yaklaşık 55,47 kilometre mesafede olduğu saptandı.

Can ve Mal Kaybı Var mı?

Halk arasında kısa süreli paniğe neden olan deprem sonrası bölgedeki ekiplerin tarama çalışmaları sürüyor. Şu ana kadar bildirilen herhangi bir olumsuz durum, can kaybı veya yapısal hasar bilgisi ulaşmadı. Yetkililer, bölgedeki sismik hareketliliğin yakından takip edildiğini bildirdi.

AFAD Verilerine Göre:

  • Büyüklük: 4,7

  • Konum: Demre açıkları (Antalya)

  • Derinlik: 16,17 km

  • Saat: 08.48

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANTALYA Haberleri

Antalya’da Korkutan Sabah: 5 Dakika Arayla İki Sarsıntı!
SABAH 06:00'DA KUYRUĞA GİRDİLER
Antalya denizde değil havada rekor kırdı
30 YILLIK VEFA
İskele Parçası Bile Çıktı! Konyaaltı Sahili’nde Temizlik: Denizden Çıkanlar Şaşırttı