Antakya'da 9 katlı binayı halatla çekerek yıktılar

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay'da yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Antakya ilçesinde yer alan 9 katlı bir bina, kontrollü bir yıkım operasyonuyla güvenli bir şekilde yerle bir edildi.

Deprem sonrası Hatay'daki hasar gören binaların yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Antakya ilçesinde bulunan 9 katlı bir binada, dikkat çeken bir yıkım yöntemi uygulandı. Bu yıkım anı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yıkım işlemi sırasında, iş makinesiyle birlikte kullanılan bir halat, binanın çöküşünü kontrol altında tuttu. Bina, İlçe merkezi 75. Yıl Bulvarı üzerinde yer alıyordu. Yıkım süreci boyunca herhangi bir sorun yaşanmadı, güvenlik önlemleri titizlikle alındı.

Hatay'da yaşanan depremin ardından hasarlı binaların güvenli bir şekilde yıkılması, bölgedeki güvenlik ve iyileştirme çalışmalarının önemli bir parçası olarak devam ediyor. Yıkım işlemlerinin dikkatle yönetilmesi, çevredeki diğer binaların zarar görmemesi açısından büyük önem taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ünlülerin salonuna polis baskını
Bariyer aracın tavanını bile ayırdı, bakan gözünü alamadı anlam da veremedi
ÖNCE DOKTORU, SONRA DA BİRBİRLERİNİ DOLANDIRDILAR
TÜRK FİLMİ GİBİ GASP: HASTANEDE REFAKATÇİ OLARAK BEKLEMİŞLER
TAPU TAKAS SİSTEMİNDE AKIL ALMAZ HATA