Annenin oğlu tarafından darbedildiği iddiası

Bayraklı ilçesinde oğlu tarafından darbedildiği iddia edilen yaşlı kadının gözaltına alınan 3 çocuğundan 2'si tutuklandı

İZMİR (AA) - İzmir'in Bayraklı ilçesinde oğlu tarafından darbedildiği iddia edilen yaşlı kadının gözaltına alınan 3 çocuğundan 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince anneleri Güher T'yi (85) darbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan R.T, M.T. ve L.T'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından annelerine karşı "kasten yaralama ve kötü muamele" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.T. ve M.T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, L.T. ise serbest bırakıldı.

Bayraklı ilçesinde bir kişinin annesi olduğu öne sürülen yaşlı kadını darbettiği anlara ilişkin görüntülerin televizyonda yayınlanması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında görüntülerden darbedilen kişinin Güher T. ve darbeden kişinin de kadının oğlu olduğu tespit edilmiş, olayla ilgili kadının 3 oğlu gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı