Annenin Çaresiz Feryadı: "Oğlum Ölüyor!"

Aksaray’da sıradan bir market alışverişi, "yan bakma" tartışması nedeniyle kanlı bir hesaplaşmaya dönüştü. Sokak ortasında taş ve sopaların havada uçuştuğu kavgada bir genç ağır yaralanırken, annesinin feryatları yürekleri dağladı.

Aksaray Coğlaki Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir market çıkışında karşılaşan iki grup arasında "yan baktın" meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle taraflar birbirine taş ve sopalarla saldırdı. Kavga esnasında kafasına ve boynuna ağır darbeler alan bir genç, bilincini kaybederek kaldırıma yığıldı.

"Oğlum Ölüyor" Feryatları Sokakları İnletti

Oğlunun kanlar içinde yerde yattığını gören anne, sinir krizleri geçirerek yardım istedi. "Oğlum ölüyor" diyerek gözyaşı döken çaresiz anne, sağlık ekipleri gelene kadar bir an bile yaralı gencin başından ayrılmadı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Gazetecilere Saldırı ve Gözaltı Süreci

Olay yerinde görüntü almak isteyen basın mensupları, yaralı gencin bir yakınının saldırısına uğradı. Gazeteciyi darp etmek isteyen şahıs, polis ekiplerinin araya girmesiyle etkisiz hale getirildi. Kavgada yaralanan 3 kişinin tedavisi sürerken, olayla bağlantılı olduğu tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Güzellik Merkezi Maskesiyle Vurgun: 4 İlde Operasyon
Kendini Araca Kilitleyen Kadın Ekiplere Direndi
Dev Fon Operasyonunda Son Durum: Tutuklama ve Gözaltılar
Ekrem İmamoğlu'na Görevi Kötüye Kullanma Davası: İlk Savunma (58 karakter)
Kurtlar Vadisi'nin Ömer Baba'sı Emin Olcay Adliyede Konuştu