Anne oğul 2 saat arayla korona virüse yenik düştü

Malatya'da korona virüs teşhisi konan 87 yaşındaki anne İnayet Yaba tedavisinin 7. gününde ve 3 gün önce kovid teşhisi konulan 56 yaşındaki oğlu Mehmet Yaba 2 saat arayla hayatını kaybetti.

Malatya'da korona virüs tedeavisinin 7. gününde vefat eden anneden 2 saat sonra 3 gün önce testi pozitif çıkan oğlu da hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, bir hafta önce korona virüs teşhisi konan İnayet Yaba (87) Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Tedavisinin 7'inci gününde fenalaşan İnayet Yaba hayatını kaybederken, yaşlı kadının cenazesi Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. İnayet Yaba'nın vefatının ardından Yaba ailesi bu seferde Mehmet Yaba'nın (56) vefatıyla sarsıldı.

Üç gün önce korona virüs teşhisi konan ve evinde tedavisi sürdürülen oğul Mehmet Yaba ise annesinin vefatından 2 saat sonra hayatını kaybetti. Annesinin vefatının ardından hayatını kaybeden Mehmet Yaba da Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Hava ambulansı Endonezya'da kaza geçiren Türk vatandaşı için havalandı
Bypass ve stent hastalarına sıvı kaybı uyarısı
92 HASTANEDE DENETİM BAŞLADI
Doğumda Yeni Trend: Dikey Doğum Yöntemi ile Daha Kolay Süreç
LGS sonrası çocuğunuza bunu sormayın