Ankara'nın Göbeğinde Göçük: Şehir Diken Üstünde

Ankara'nın Çankaya ilçesinde etkili yağmurun ardından bir inşaat alanında meydana gelen göçük, mahalle sakinlerini korkuttu. Belediye ekipleri, göçüğün inşaat sahasından kaynaklanmadığını belirledi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, etkili olan yağmurun ardından bir inşaat sahasında göçük meydana geldi. Olay, çevre sakinlerinin ihbarıyla kısa sürede belediye ekiplerine bildirildi.

Kaldırımın altında oluşan göçüğün ardından, güvenlik önlemleri alınarak kaldırım geçici olarak kullanıma kapatıldı.

Yapılan incelemelerde, zabıta ekipleri göçüğün inşaat alanından kaynaklanmadığını belirledi. Mahalle sakinleri, olayın kendilerini tedirgin ettiğini ifade ederken, çevre esnafı belediye ekiplerinin yeterince hızlı müdahale etmediğini ileri sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANKARA Haberleri

Ankara'da Bir Devrin Son Temsilcisi: 40 Yıldır Çırak Bulamayan Zanaat Kayboluyor
Ankara'da Olduğuna Kimse İnanmıyor: Milyon Yıllık Miras Böyle Görüntülendi
Market deposundaki yangın söndürüldü
Havalimanının yanında deprem! Ankara'ya yoklama çekti
Ankara’da aşiretin sünnet düğününde para dağı oluştu