Ankaralı et üreticileri yeni birlik başkanını belirledi

Ankara Kırmızı Et Ürünleri Tarımsal Üreticileri Birliğinde başkanlığa Zihni Yüce seçildi

ANKARA (AA) - Ankara Kırmızı Et Ürünleri Tarımsal Üreticileri Birliğinde başkanlık görevine Zihni Yüce seçildi.

Çubuk Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapılan Ankara Kırmızı Et Ürünleri Tarımsal Üreticileri Birliği 12. Olağan Genel Kurulunda, mevcut Başkan Alaattin Yağcı seçime girmezken, Zihni Yüce ve Adil Han başkanlık için yarıştı.

Mevcut yönetim ve denetim kurullarının ibra edildiği genel kurulda, 928 delegenin katılımıyla başkanlık seçimi yapıldı.

Oylama sonucunda geçerli 922 oyun 481'ini alan Zihni Yüce birliğin yeni başkanı oldu.

Yüce, seçim sonucunun açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada, kendisine oy veren vermeyen tüm üyelere teşekkür ederek, "Bundan sonra rakiplerimizi onların destekçilerini de kucaklayarak birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimize devam edeceğiz. Bugünden sonra tüm besicilerimizin haklarını en iyi şekilde savunacağız." dedi.

Eski Birlik Başkanı Yağcı da güzel bir ortamda şenlik havasında bir seçim gerçekleştirdiklerini dile getirerek, teşekkür etti.

AA

Gündem Haberleri

Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı