Ankara'daki terör saldırısı

İstiklal Madalyalılar Derneği, Maliye Memurları Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ile DİSK üyeleri saldırının gerçekleştiği yere karanfil bırakıldı

ANKARA (AA) - İstiklal Madalyalılar Derneği, Maliye Memurları Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ile DİSK üyeleri, başkentteki terör saldırısının gerçekleştiği yere, yaşamını yitirenler anısına karanfil bıraktı.

İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı Torun Mengüloğlu ve beraberindeki gaziler, Kızılay'da bir araya gelerek saldırının gerçekleştiği Merasim Sokak'a kadar yürüdü.

Mengüloğlu, burada yaptığı açıklamada, İstiklal Madalyası'nı gururla taşıdığını belirterek, 81 ilden Ankara'ya gelen üyelerinin olduğunu ve derneğin üyelerinin Kurtuluş Savaşı'nda mücadele veren gazilerden oluştuğunu söyledi.

Grup, açıklamanın ardından patlamanın gerçekleştiği yere karanfil bıraktı.

Öte yandan, Maliye Memurları Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ile DİSK üyelerinden oluşan bir grup da patlamanın yaşandığı yerde dua, edip karanfil bıraktı.

AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı