Ankara'daki terör saldırısı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:- "Dün Ankara, bugün Diyarbakır ile yüreğimiz yandı. Bu alçak saldırıları gerçekleştirenleri, teröre yardım ve yataklık edenleri lanetliyorum"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Dün Ankara, bugün Diyarbakır ile yüreğimiz yandı. Bu alçak saldırıları gerçekleştirenleri, teröre yardım ve yataklık edenleri lanetliyorum" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, Ankara ve Diyarbakır'da gerçekleşen terör saldırılarına ilişkin açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Dün Ankara, bugün Diyarbakır ile yüreğimiz yandı. Bu alçak saldırıları gerçekleştirenleri, teröre yardım ve yataklık edenleri lanetliyorum."

Diyarbakır-Bingöl karayolunda teröristler, yola yerleştirdikleri patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirmişti. Saldırıda 6 asker şehit olmuş, 1 asker ağır yaralanmıştı.

AA

Gündem Haberleri

RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor