Ankara'daki patlama

Patlamanın ardından yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Kızılay meydanında yaya ve araç girişine izin verilmiyor

ANKARA (AA) - Kızılay'daki patlamanın ardından yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı meydanda yaya ve araç girişine izin verilmiyor.

Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi, polis ekiplerince Kızılay meydanında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Araç ve yaya girişine polis tarafından izin verilmeyen meydan üzerinde emniyete ait bir helikopterde kontrol uçuşu yapıyor.

Alınan ilk bilgilere göre, patlamada çok sayıda vatandaş yaralandı, bazı araçlar ve iş yerlerinde hasar oluştu. Olayda yaralananlar Ankara'da 10 ayrı hastaneye sevk edildi.

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar da olay yerinde incelemede bulunuyor.




AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu