Ankara'daki patlama

Patlamanın ardından yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Kızılay meydanında yaya ve araç girişine izin verilmiyor

ANKARA (AA) - Kızılay'daki patlamanın ardından yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı meydanda yaya ve araç girişine izin verilmiyor.

Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi, polis ekiplerince Kızılay meydanında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Araç ve yaya girişine polis tarafından izin verilmeyen meydan üzerinde emniyete ait bir helikopterde kontrol uçuşu yapıyor.

Alınan ilk bilgilere göre, patlamada çok sayıda vatandaş yaralandı, bazı araçlar ve iş yerlerinde hasar oluştu. Olayda yaralananlar Ankara'da 10 ayrı hastaneye sevk edildi.

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar da olay yerinde incelemede bulunuyor.




AA

Gündem Haberleri

YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?
İBB Kumanyası Zehirlenmesinde İddianame Hazırlandı
Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı