Ankara’daki korsan servislere sıkı denetim! 5 servis aracı trafikten men edildi

Ankara'da yapılan korsan servis araçları denetimlerinde 5 servis aracı trafikten men edildi

Ankara'nın Sincan ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ve ilçe zabıta ekipleri tarafından yapılan korsan servis araçları denetimlerinde 5 servis aracı trafikten men edilirken, 56 servis şoförüne idari para cezası uygulandı.

Sincan İlçe Jandarma Komutanlığı ve ilçe zabıta ekipleri, Temelli Organize Sanayi bölgesi yolu üzerinde korsan servis araçlarının önlenmesine yönelik denetim yaptı. Denetimlerde, kontrol edilen 650 servis aracından 5'i trafikten men edildi. Kontrollerde ayrıca 56 servis şoförüne de toplamda 18 bin lira idari para cezası uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

4 yaşındaki oğlunun katili ile 3 gün sonra nikâh masasına oturdu
Akaryakıt İstasyonunda Panik: Lastikçi Alevlere Teslim Oldu!
Otomobilde ölü bulunan İpek Gezer son yolculuğuna uğurlandı
Avukatlar sustu, silahlar konuştu: Meslektaşını ağır yaraladı
Komşu kavgası ölümle sonuçlandı