Ankara'daki FETÖ soruşturması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışanı dört, eski Devlet Demiryolları çalışanı bir kişi tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışanı dört kişi tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışanlarından altı, eski Devlet Demiryolları (DDY) çalışanı bir şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren şüphelilerden 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılma, 5'i ise tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakimliğe çıkarılan zanlılardan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı daire başkanı ve uzmanı dört kişi ile bir eski DDY çalışanı tutuklandı. Şüphelilerden 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?