Ankara'da yetim çocuklara karne şenliği

İHH İnsani Yardım Vakfınca düzenlenen şenlikte, yetim çocuklar aileleriyle piknik yaptı

ANKARA (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Ankara'daki yetim çocuklar için karne şenliği düzenledi.

Pursaklar Avrupa Birliği Parkı'ndaki şenliğe, yetimler ve aileleri katıldı.

Şenlikte aileleriyle piknik yapan çocuklara, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Badminton Federasyonu ve çeşitli sponsorlar tarafından çeşitli oyuncaklar dağıtıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Ankara sorumlusu Mustafa Sinan, AA muhabirine, etkinlik kapsamında yaklaşık 650 kişiyi ağırladıklarını belirtti.

Vakfın yetim çocuklar ve ailelerinin yanında olduğunu dile getiren Sinan, bu kapsamda yılın çeşitli zamanlarında etkinlikler düzenlediklerini anlattı.

Sinan, "Burada amacımız, babaları vefat etmiş çocuklarımızla bir araya gelip piknik yaparak, onları mutlu edebilmek. Ailelerinin de yıl içinde ne ihtiyaçları olursa karşılamaya çalışıyoruz. Bu çocukların yetişmesiyle alakalı elimizden gelen gayreti sarfediyoruz ki okusunlar, büyüsünler ve meslek sahibi olabilsinler." ifadelerini kullandı.

AA

Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI