Ankara'da uyuşturucu operasyonu

Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 5'i tutuklandı, 4 kilo 500 gram esrar ile 2 kilo 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Altındağ, Çubuk ve Keçiören ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İhbar üzerine Ankara İl Jandarma Komutanlığı, Altındağ, Çubuk ve Keçiören ilçe jandarma komutanlıkları ekiplerinin katılımıyla uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi.

İki ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyon sırasında zanlılar, jandarma ekiplerine silahla ateş ederek otomobillerle kaçmaya çalıştı. Kovalamaca sonrası otomobiller lastiklerine ateş edilerek durduruldu.

Ekipler araçlardaki 9 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde, üzerilerinde ve araçlarda yapılan aramalarda 4 kilo 500 gram esrar ile 2 kilo 500 gram sentetik uyuşturucu, 2 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Şüphelilerden 4'ü savcılık kararıyla salıverilirken, işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen T.K.İ. (31), M.E.R.(24), H.S. (24), K.R. (21) ve H.K.(27) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü