Ankara'da terör operasyonu

Hacettepe Üniversitesinde çalışan bir öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi ile bir öğrenci, "terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları" iddiasıyla gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Ankara'da düzenlenen terör operasyonunda Hacettepe Üniversitesinde çalışan bir öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi ile bir öğrenci gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Görevlisi Ş.E. ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlisi İ.Ş. hakkında alınan çok sayıda ihbar üzerine çalışma başlattı.

Üniversite kampüsünde geçen yıl karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylara müdahil oldukları öne sürülen Ş.E ve İ.Ş. ile bir öğrenci, ekiplerin bir sürelik takibinin ardından "terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları" iddiasıyla gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi