Ankara’da şüpheli valiz paniği! Bomba imha ekibi patlattı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Batıkent metrosu önündeki şüpheli valiz polisi alarma geçirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve bomba imha ekibi sevk edilirken, patlatılan valizden kıyafetler çıktı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Batıkent metrosu önündeki şüpheli valiz polisi alarma geçirdi. Kontrollü olarak patlatılan valizin içinden kıyafetler çıktı.

Olay, Yenimahalle'de meydana geldi. Batıkent metrosu önüne bırakılmış şüpheli bir valiz gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve bomba imha ekibi sevk edildi. Çevre güvenliği alınarak, emniyet şeridi ile vatandaşların metroya giriş ve çıkışları kapatıldı. Bomba imha ekiplerinin detaylı incelemesi sonucunda şüpheli valiz kontrollü şekilde fünye ile patlatıldı. Fünye ile patlatılan valizin içerisinden kıyafetler çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KONYA'DA KURŞUNLAMA
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KOCASININ AĞIR YARALADIĞI KADIN KURTARILAMADI
FETÖ OPERASYONUNDA 41 TUTUKLAMA
SMA HASTASI ÇOCUĞUNUN CİHAZINI KAPATAN BABA İNTİHAR ETTİ
Has Çelik Fabrikasında Ark Ocağı Patladı: 3 Yaralı