Ankara'da sudan sebeple çıkan kavga adliyeye taşındı

Ankara'da "omuz atma" sebebiyle çıkan tartışmada kalabalık bir grubun saldırısına uğrayan ve otobüs şoförü tarafından kurtulan genci darp eden 8 kişi hakkında adli işlem uygulandı.

7 Kasım günü Mamak'ta meydana gelen olayda, S.N. (22), kendisine omuz attığı ileri sürülen bir grup genç tarafından darp edilmişti.

O sırada özel halk otobüsü şoförü Fevzi Bolatbaş'ın aracına alarak olay yerinden uzaklaştırdığı S.N., kavgadan hafif sıyrıklarla kurtulmuştu.

Olayın ardından çalışma başlatan Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, S.N.'ye saldıran 6'sı 18 yaşından küçük, suça sürüklenen çocuk (SSÇ) olmak üzere toplam 8 saldırganı yakaladı.

Şahıslar hakkında adli işlemlere başlandığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Dar sokakta dönüş yaparken giysi toplama kutusuna devirdi
Sağlık Çalışanlarının Ev Hayali Vurgunla Bitti
Pusula Kapalı Fon’da hesabı bulunan 7 kişiye adli işlem
HAYALET RESTORAN OYUNU
Alanya’da otomobilin çarptığı 2 yaya hayatını kaybetti