Ankara'da silahlı kavga! Kardeşini sokak ortasında vurdu

Ankara'da kardeşlerin silahlı kavgası kanlı bitti. Bir şahıs ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla vurularak yaralandı

Ankara'da bir şahıs ağabeyi tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle vurularak yaralandı.

Olay Ankara'nın Mamak ilçesi Bahçelerüstü Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ağabey A.Ç. ile kardeşi A.Ç. arasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın ardından ağabey, kardeşini pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kardeş oradan geçen bir taksiyle hastaneye götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İzmir Büyükşehir iştiraklerine yönelik operasyonda flaş gelişme
İki Grup Birbirine Girdi, Son Sözü Anne Terliği Söyledi
Kargoyla uyuşturucu teslimatına baskın
Konya plakalı araç Karaman’da kaza yaptı
Halıya Sarılı Ceset Davasında Kritik Gün: Sedef Güler Cinayetinde Karar Bekleniyor